Ons kwaliteitsbeleid

We denken in ons kwaliteitsbeleid graag na over hoe het nog beter kan. Of het nu gaat over een machine-onderdeel, specifiek autostuk of productie-onderdeel. Kwaliteit bieden in freeswerk vinden wij de basis.

We maken exclusieve stukken op maat en hebben klanten uit zeer uiteenlopende sectoren. Bij Catech streven we er dan ook naar de kwaliteitseisen van de klant te kennen en toe te passen in al onze realisaties. We nemen de nodige initiatieven om onze klanten hierover te bevragen, te ondersteunen en te adviseren.

We willen dat jij als klant met de geleverde onderdelen onmiddellijk aan de slag kunt.

Hoe wij kwaliteit garanderen

Ons kwaliteitsbeleid - Catech

Meten is weten bij Catech

We gaan verder dan de fysieke uitwerking alleen. We vergelijken het oorspronkelijk computermodel of de gegevens van de 3D-scan met het 3D-model. Zo brengen snel eventuele afwijkingen in kaart en voeren we effectief aanpassingen door.

Kwaliteitscontrole is een belangrijk onderdeel van ons werk. Zo beschikken we over verschillende meetinstrumenten die we op regelmatige basis controleren.

Daarnaast behouden we onze kwaliteit met onderhoudscontroles. Onze machines worden jaarlijks nagekeken en vallen onder specifieke onderhoudscontracten.

✓ Nauwkeurige meetinstrumenten
✓ Jaarlijkse onderhoudscontroles

Benieuwd hoe wij werken aan jouw freesproject? Ontdek onze aanpak!

Wens jij een exacte kopie van je onderdeel?

Wij maken graag een 3D scan aan voor je model met behulp van onze precisie 3D scanner.

Vraag een offerte aan