Onze realisaties

Mallen, bakvormen en matrijzen in alle metaalsoorten

Op zoek naar een matrijs voor het produceren van specifieke pastavormen? Of zoek je voorgemaakte platen waarin een teken, letter of logo is geperst? Wij maken alle soorten mallen, bakvormen en matrijzen in verschillende metaalsoorten of kunststof. Ontdek hier onze realisaties.

Chocolademallen voor pralines, bakvormen voor koekjes of gietvormen voor andere lopende massa’s, bij Catech maken we écht alles. Liefst gepersonaliseerd? Uiteraard. We schetsen de vorm samen met jou in een CAD-tekening, bezorgen je daarna een tastbaar 3D-model en als we helemaal op dezelfde lijn zitten, werken we het freeswerk af. Ontdek ons hele proces.

En ook voor grotere gietvormen kun je bij ons terecht. Wij maken matrijzen voor de pasta-industrie, maar ook zegels en logo’s in groot formaat. We houden van een uitdaging, dus bezorg ons je idee, dan werken we het samen uit.

Matrijs voor pasta - Onze realisaties - Catech
Propeller vliegtuig - Onze realisaties - Catech

Propellers, impellers en onderdelen voor pompen

Wij maken luchtschroeven voor motors van vliegtuigen, helikopters en alle soorten boten, maar ook verschillende soorten impellers om turbopompen te doen roteren. Wij zorgen voor de juiste onderdelen zodat jouw pomp of motor met de juiste druk op gang wordt gebracht.

Dankzij ons 5-assig freeswerk zijn we in staat om alle soorten waaiertypes te produceren. Ga met onze experts is gesprek en ontdek zelf dat wij openstaan voor alle uitdagingen!

Auto-onderdelen

Bezig aan de restauratie van jouw oldtimer, maar zijn bepaalde onderdelen nergens meer te verkrijgen? Of wil je een identiek stuk laten namaken? Wij frezen alles op maat, dan past het altijd!

Auto-onderdeel gefreesd - Catech
Wedstrijdbeker gepersonaliseerd - Onze realisaties - Catech

Wedstrijdbekers, trofeeën en medailles

Een winnaar wordt graag intens beloond. Met gepersonaliseerde wedstrijdbekers, trofeeën en medailles blijft die overwinning en herinnering aan je evenement eeuwig duren. Wij maken alles op maat en garanderen de hoogste precisie dankzij ons 5-assig freeswerk.

Zie je het grootser en wil je een standbeeld laten maken? Ook dat doen we.

Machine-onderdelen

Bezit je een machine en werkt het niet meer door een kapot onderdeel? Wij maken het onderdeel na zodat je productie snel terug op volle toeren draait. Van kleine stukken tot grote onderdelen, onze experts met jarenlange ervaring denken graag met je mee.

Machine-onderdelen maken - freeswerk - Catech

Verpakkingen

Wij doen ook freeswerken voor het maken van gepersonaliseerde verpakkingen. En dat voor alle sectoren. Voor de voedingsindustrie tot de bouw- en medische sector. Dankzij ons jong machinepark met hoogtechnologische freesmachines en 3D-scanning diensten, maken wij verpakkingen op maat voor iedereen!

Wens jij een exacte kopie van je onderdeel?
Of wil je een volledig nieuw stuk laten frezen?

Wij maken graag een 3D-scan voor je model met behulp van onze precisie 3D-scanner.

Vraag een offerte aan